Hur ser bingo marknaden ut idag?

Där finns en hel del statistik om bingo som har kommit ut på senaste tiden, mesta dels ifrån Storbritannien. Det känns som en hel del har ändrats på senare tiden när det gäller bingo online i UK. Bingo växer fortfarande men konkurrensen börjar bli stenhård och dom glada dagarna som var innan verkar vara pasé.

Där finns en hel del motstridiga åsikter om hur mycket online bingo har vuxit och hur mycket det kommer att växa. En hel del teorier om detta cirkulerar för tillfället.

I denna artikeln ska jag försöka summera dessa åsikter och återspegla hur bingo marknaden ser ut och kommer att se ut. Dels så finns det stora utvecklingsmöjligheter inom marknadsföring, teknologi och drift.

Bingo Online

Bingo Marknadens storlek i England

Den första siffran som är värd att nämna är hur mycket bingo har vuxit i England. Dom senaste siffrona visar att det finns 243 bingo sidor i England och det växer med ungefär 2 nya sidor per vecka. I september 2007 så fanns det runt 200 bingo sidor och mötet före det 150st. Dessa 43 nya bingo sidor representerade en ökning på ungefär 25% på ett år. Det är värt att ha denna siffra i åtanke som en markering på hur mycket konkurans som har kommit in i marknaden för nya bingo sidor.

Nästa siffror som vi ska titta på kommer ifrån the Gambling Commission (england) som en del av deras kvartals rapport och spel aktivitet i England. Den visar en liten minskning när det gäller online bingo spelare över det senaste kvartalet, men det fanns frågetecken över resultaten pga hur siffrorna var fördelade sam att undersökningen omfattade endast 8000 personer.

Med tanke på dessa siffror och the Gambling Commissions uppskattning så fanns det ca 500,000 personer som spelade online bingo i England. Det är lite oklart hur dom kom fram till dessa siffror och om det inkluderar spelare med flera konton. Men siffran är dubbelt så stor jämfört med siffran ifrån förra året. Där finns defenitivt motsägelser här eftersom the Gambling commission säger att dom har sett ett tapp i spelare så jag vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till dessa siffor. Men om dom har rätt att det är färre spelare och fler bingo sidor så visar det på hur mycket konkurans som finns inom marknaden.

När det gäller själva bingo sidorna så visar statistiken på att det är en omsättning på £600 miljoner och vinster på £120 miljoner. Det finns defentivit frågetecken på dessa siffror, men dom ger en fingervisning på hru marknaden ser ut. Det finns också en siffra som visar att på bästa speltid så är det runt 15.000 spelare per natt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *