Bingo på Nätet – det nya sättet att spela bingo på!

Bingo?

Att spela bingo har varit något vi roat oss med i decennier och jag tror många med mig förknippar det med något typiskt svenskt. Något som svenska äldre kvinnor, dock inte uteslutande, ägnar sig åt ett par gånger i veckan.

Bingo blev dock väldigt folkligt när bingon introducerades på TV i Sverige och mycket är nog tack vare Leif Loket Olsson som gjorde succe i TV rutan. Idag har vi tagit ytterligare ett steg, kanske åt rätt riktning, och flyttat ut detta spel ut på internet.

När bingo först kom var det ett mycket socialt spel, man samlades på den lokala bingohallen och satt vid sina små bord och tog en kopp kaffe medens man spelade. När bingo introduceras på TV samlades hela familjen och det va nöjet för kvällen. Med finna priser i potten var det många i familjen som hade köpt bingolotter och hoppades att vinna pengar eller en ny bil.

Bingo på nätet

Att flytta bingon ut på nätet kan kanske tyckas osocialt, men ack så fel. Bingo på nätet är mer socialt än man kanske kan tro. När du spelar bingo på nätet så spelar du mot andra människor och du kan till och med chatta med dina medspelare. En annan fördel med att spela bingo online är att man nästan alltid får en bonus när man registrerar sig. En bingo bonus kan fungerar på olika sätt, dels kan du få gratis pengar att testa spela för. I vissa fall krävs en insättning och i vissa fall får du lika mycket som du sätter in, en insättningsbonus. En del insättningsbonusar ger till och med tillbaka större belopp än det du satt in.

Jag rekommenderar att du testar bingo på nätet via amorbingo.com. Det är en härlig plattform för online bingo!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *