Bingo chatten, etikettregler och tips

En av de mest trevliga fördelarna med att spela online bingo är chatten. Bingochatten leder ofta till kära bekantskaper som sträcker sig långt utanför bingospelandet.

Chatten på ett online bingo är alltid fullt av energi och humor, men när man är del av en sådan grupp gäller det förstås att uppträda respektfullt och hövligt när man pratar med andra bingospelare.

Många spelar bingo för just chattens skull och ser själva bingobrickan mer som något man gör vid sidan om när man chattar med sina vänner. Tänk på hur du framställer dig själv i chatten. Försök att inte säga saker som andra kan missuppfatta, något som ibland kan vara väldigt svårt då ju dina chattkompisar inte ser ditt ansikte eller hör din röst. Om de inte känner dig väl kan de inte veta om du är sarkastisk eller inte, till exempel.

I alla bingosajter får du välja ett användarnamn. Tänk igenom en extra gång vad du väljer för namn. Ditt namn har stor betydelse för andras första intryck av dig, och du vill kanske inte skrämma bort eventuella framtida vänner genom att ha ett alltför burdust smeknamn i chatten.

Chattarna har alltid en moderator som följer med i chatten. De brukar ha ”CM” (chat master) i sitt namn, och är där för att se till att ingen missköter sig och att allting går rätt till i övrigt. Du bör alltid lyssna på vad moderatorerna säger, och även tilltala dem artigt då de ju trots allt är där för din skull.

Bingons chattrum förväntas hålla ett vårdat språk. Använd inte överdrivet med svordomar när det går dåligt för dig. Gratulera hellre de som vinner än att beklaga dig över din egen förlust!

Välkomna alltid nykomlingar med öppna armar. Du vet aldrig vem som blir din bästa kompis i bingochatten. Kanske den där nya spelaren som just loggade in…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *