Bingo bonus

En stor skillnad mellan att spela bingo på nätet jämfört med att spela bingo i vanliga bingohallar är bingobonusen som de flesta sajter erbjuder. En bingo bonus är ett utmärkt sätt att fylla på sin spelkassa, men även att faktiskt spela bingo helt gratis.

Bingo och välkomstbonus

Den absolut vanligaste bingo bonusen är välkomstbonusen och i stort sett alla bingohallar online kan erbjuda denna. En bingobonus av typen välkomstbonus är helt enkelt en mindre summa som bingohallen ger dig första gången du registrerar dig på sajten. Vanligtvis handlar det inte om några större summor, bonusen brukar istället ligga på mellan 50 och 100 kronor. Att utnyttja sig av denna bingo online bonus är ett utmärkt sätt att prova på en ny bingosajt helt gratis eller varför inte för att öva sig på hur man spelar bingo online. Det är dock viktigt att du läser igenom villkoren för din bingobonus innan du accepterar erbjudandet. Villkoren kan skilja sig mellan olika sajter, men i stort sett alltid finns ett krav om att du ska omsätta dina gratis pengar ett visst antal gånger innan du har lov att plocka ut din eventuella vinst.

Insättningsbonusen på bingo online

En annan vanlig typ av bonus på bingo online är insättningsbonusen. En insättningsbonus är en bonus som baserar sig på hur mycket pengar som du har satt in och räknas i stort sett alltid i procent. Sätter du in 100 kronor att spela bingo för, kan du till exempel få 20 % i bonus (oftast handlar det om 100%-300%), det vill säga 20 kronor extra att spela för, helt gratis. Är du en riktig storspelare inom bingo kan det finnas mycket pengar att hämta här! Notera dock att det i 99 % av fallen finns ett övre tak för hur mycket pengar du kan sätta in och fortfarande få insättningsbonus för. Ingen bingohall vill ju bli ruinerad…

Övriga typer av bingo bonus

Det finns även andra typer av bingo bonus som det kan vara bra att ha lite koll på. För det första använder sig en hel del bingosajter av VIP-program för sina trogna kunder. I dessa program samlar du bonuspoäng som du sedan kan omvandla till riktiga pengar att spela för. I chattrummen på många bingosajter brukar man också kunna erbjuda olika bonusar, i form av små tävlingar och andra roliga erbjudanden. Ett bra tips är därför att vara aktiv i chatten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *